Criofan


TRATAMENT FACIAL NON-INVAZIV,
FARA DURERE SAU EFECTE ADVERSE

Chiar functioneaza?
Raspunsul este DA!
În doar 10 minute de expunere locală la aburi răcoroși și placuți poți obține fără durere sau efort aceleași rezultate fără a mai fi nevoie de ore de tratamente invazive. De asemenea se pot trata și o gamă largă de afecțiuni în medicină și cosmetologie.Amelioreaza
în mod vizibil
calitatea pielii


Îmbunătăţeşte tonusul pielii şi îi conferă fermitate. Creşte producţia de elastină şi colagen necesare pielii. Reduce cearcănele. Reduce ridurile. Estompează pigmentările.


Crioterapia
faciala
în cosmetica


Datorită unui vaporizator care proiectează azot, frigul atinge inima celulei şi o stimulează producând colagen. Pentru obținerea rezultatelor scontate, se prescrie terapia prin frig de 150-180 de secunde, câte una pe zi, în serii de 15-20 proceduri. Seriile trebuie să aibe loc cel putin o dată la 6 luni. Efect de lifting „au naturel”.

Crioterapie
localizata
pe orice parte
a corpului


Arde caloriile
Topește celulita
Reduce ridurile
Redă fermitatea
Revitalizează părul si unghiile
Întinerește corpul
Previne îmbătrânirea

Redefineste
frumusetea


Este una din cele mai captivante, eficiente și prospective metode fizioterapeutice pentru rezolvarea celor mai presante probleme din sfera cosmetică, cum sunt: întinerirea generală si îmbunătățirea proceselor metabolice cutanate anti-rid pe diverse zone ale corpului.

Terapia prin frig
in dermatologie


În dermatologie, terapia prin frig are o largă utilizare - de la tratamentul proceselor inflamatorii acute și cronice, la tratamentul manifestărilor cutanate secundare ale unor afecțiuni degenerative. Este cazul atât al bolilor autoimune, cât și al proceselor granulomatoase din bolile de piele, cum sunt psoriazisul, neurodermatita, compexul seboreic, eczema, eritrodermia, sclerodermia, lichen plan.


Crioterapia
in tratamentul
bolilor de piele


Crioterapia obține rezultate excelente în tratarea psoriazisului. Durata tratamentului necesită 4 săptămâni de expunere la rece, dimineața și seara. Tratamentele locale (unguentele) trebuiesc în mod obligatoriu întrerupte înainte de a începe tratamentul în criosaună.

Psoriazisul ”vulgaris” reacționează foarte bine la crioterapie corp intreg. După câteva zile de tratament, mâncărimile dispar și focarul bolii regresează. Rezultate semnificative ale crioterapiei se obțin și pentru alte forme de psoriazis. Cum ar fi reducerea semnelor inflamatorii la nivelul articulațiilor atinse în cazul reumatismului psoriazic.

Efectul terapeutic durează mai multe luni. Totuși, este indicat să nu așteptați să revină crizele acute pentru a inițializa o nouă cură de crioterapie. Este deci bine de a inscrie această terapie într-un demers profilactic, de prevenire.
Crioterapia
in medicina


”Îmbracă-te, vei răci” …Legănați pe toată durata copilăriei cu acest etern refren, faceți probabil, parte dintre aceia care, la prima cădere a frigului, vă acopereați cu căciuli, fulare și toată artileria necesară, pentru a vă proteja de acest inamic desemnat: frigul! Și totuși, unii specialiști nu ezită să susțină, că frigul este benefic pentru organismul nostru. Unii fac din acesta o armă în alegerea arsenalului terapeutic.
Și asta încă din cele mai vechi timpuri! Hippocrate însuși a semnalat, în anii 400 înainte de Hristos, că zapada și gheața erau folosite în medicină! La acea vreme, folosirea frigului pentru vindecare era încă foarte departe. Astăzi evoluția cunoștințelor fiziologice ne permite să înțelegem mai bine efectele frigului asupra organismului nostru.
Când un șoc se produce la nivelui cotului, gleznelor, genunchilor, etc.. durerea ce urmează, se poate manifesta și la nivel muscular. Utilizarea frigului acționează la nivel local, reducând rapid temperatura cutanată. Frigul va acționa asupra funcționării vaselor sanguine și va ridica debitul sângelui. Rezultat: microcirculația este stimulată și organele mai bine alimentate. Astfel microtraumatismele dispar rapid.
De asemenea, frigul este cunoscut pentru virtuțile sale ”anti-durere”. Aplicat direct pe piele, frigul antrenează o încetinire, chiar o paralizie locală a nervilor. Mesajele de durere sunt astfel mai mici și mai puțin prezente în organism.

CRYO-CHIRURGIA Atunci când frigul este foarte intens, poate acționa distrugator pentru țesuturi. Dar acest lucru poate veni în avantajul nostru. Exemplul perfect este tratamentul pentru negi prin azot lichid la -180°C.